torek, 26. marec 2013

Nagrada

Uuuuu prvič dobila nagrado :)) vesela zelo! :)
Nagrada je prišla od bloga: po osmi in pol
Hvala za nagrado!

Takole pa še nekaj o nagradi, pa bom kar prevedla, ker se mi zdi, da ne znajo glih vsi angleško :) prilimala bom pa oboje :)

 And here is a little about what the award is all about:

This award was designed to be a blog award in the "pay it forward" fashion. Once you've been nominated, you award it to five blogs that you like that have fewer than 200 followers, to encourage new visitors to visit these blogs.

The rules for accepting this award are:

You need to thank the person who gave you the award and link back to their blog. Post the award onto your blog. Give the award to five bloggers who you appreciate that have fewer than 200 followers. Leave a comment on their blog letting them know that you have given them this awesome award!

Next you need to PAY IT FORWARD!

Nekaj malega o nagradi:

Nagrada je bila narejena, kot taka, da jo posreduješ naprej. Ko si enkrat nominiran, jo podeliš petim blogom, ki so ti všeč in imajo manj kot 200 "zasledovalcev", da navdušiš nove obiskovalce, da obiščejo te bloge.

Pravila za sprejetje te nagrade so:
Zahvaliti se moraš osebi, ki ti je podelila nagrado in prilepiti povezavo do njenega/njegovega bloga. Objaviš nagrado na svojem blogu. Podeliš jo 5 bloggerjem, ki so ti všeč in imajo manj kot 200 zasledovalcev. Na njihovi strani objaviš komentar, da jih obvestiš o njihovi nagradi.

To je vse :) prevod je sicer malo šlampast, ampak boljše kot nič ;)

Nagrado podelim naprej:
M-teja
Marna
Helena

Pa veselo deljenje!


2 komentarja: