sreda, 22. avgust 2012

Sveže pleskano

Težko je imeti en sam blog. Moj prvi je bil seveda bolj pisateljski, no saj seveda še obstaja. Tam lahko najdete razne zgodbice in pesmi, hkrati pa je težko s tistim skupaj imeti kaj ustvarjalnega, saj se mi preprosto ne zdi, da bi ustvarjalne stvari sodile na tisto ozadje in celotno podobo. No in potem bi rada imela še fotografski blog, pa tudi za tega ni časa... Mogoče mi bo vsaj tega uspelo voditi redno. Ja pa še ena ideja obstaja, tisti blog pa imava skupaj s fantom, tam so pa opisani najini izleti in tako. Zaenkrat je samo še ideja. Blog je že ustvarjen samo pisati je treba začeti in dodati slike.

Torej, tale zadevščina nastaja, namesto, da bi moja glava počela bolj koristne stvari, kot je na primer učenje. Čaka me še en pomemben izpit septembra, ki ga moram narediti. Držte pesti!

Sveže pleskano! :) dober naslov, kajne? Leti na to, da imam nov blog, ki je še v nastajanju in tudi seveda na spodnje tri izdelke, ki bi mogoče lahko bili pleskani :)

Servetkanje, po dolgem času sem se mu spet za malo časa posvetila in sem opazila, da se je nabralo kar nekaj poli izdelkov, ki jih je treba dokončati. Ne smem misliti na njih, ker potem jih bom začela delati in razmišljala kakšni bodo, za kar pa zdaj reeees nimam časa.

Dve orangina flaški. FUUUJ! ROZA!Mami mi je že nekaj časa nazaj rekla, če ji okrasim eno vedro, ki ga je dobila pri rožah. Pa je kar stalo, in stalo...rožice so rastle v njem, zdaj pa je dobilo kooončno novo podobo in rožice rastejo tudi na njem. =)

brez poezije ne gre

Otrok s sončnico

Nesem sončnico na rami,
zlat metulj je vzplaval najo,
sončnica se je nagnila,
o, da ne bi se zlomila!

Nesem sončnico na rami,
v njej so zlata, zlata zrna,
sončnica se je nagnila,
o, da ne bi se zlomila!

O, metulj razprl je krila,
sapica je vzvalovila,
sončnica se je nagnila,
o, da ne bi se zlomila!
Srečko Kosovel
2 komentarja:

  1. o kanglica mi je zelo všeč.. najbrž zato, ker ni roza... :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala! Prav izstopa izza teh roza flaškic :)

    OdgovoriIzbriši