sreda, 5. december 2012

Še vedno v servetkih

Kot očitno je, da zadnje čase delam samo stvari, ki so nujne, ali pa so komu obljubljene, da jih bom naredila. Tako je bilo z voščilnicami za swap in tole škatlico za čaj, katero sem zagledala pri teti v Mariboru na obisku. Pa sem rekla, da jo lahko okrasim, če hoče. Je prišla na obisk, pa videla, da ima moja mami en lonec za rože okrašen s sončnicami, pa so ji bile zelo všeč. Vendar je bil potem problem servetk, saj sem na njem imela samo še dve sončnici, pa še te zeloo veliki. Torej svoje škatlice ni morala odnesti domov, jaz pa sem naslednji teden romala takoj v trgovine na lov po servetk z motivom sončnic. Grem v novo Rayher trgovino, so imeli enega, vendar mi sploh ni bil všeč. Potem sem pa šla v Prometej in tam našla takega, ki se mi je zdel kar primeren. Spodaj na škatlici ga lahko vidite :) Zdaj pa samo še čaka na dostavo ali prevoz v Maribor :) naslednjič, ko bomo šli kaj na obisk.


Potem, pa ker sem glih packala z barvami, pa medtem ko čakam, da se ena stvar posuši, naredim še drugo. Tokrat beležka v dveh različnih barvah, na eni strani so razpoke zelene, na drugi pa rdeče. Če čaka na prejemnika/co. Upam, da bo komu všeč, da se bo navdušil za njo :)


6 komentarjev:

  1. Lepo si poservetkala škatlico in beležko. Tudi razpoke so dobro izpadle. Hvala tudi za idejo, ki se mi je ravnokar utrnila ob pogledu na tvoje izdelke, hihihi ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala :) Huh tole idejo moraš pa nujno pokazati =P

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo. Sploh mi je všeč motiv na beležnici ( sončnice že poznam, ne da mi niso všeč)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovite razpoke.
    Moje niso nikoli takšne :(.
    Vse pohvale.


    Na mojem blogu pa te čaka nagrada.

    lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala :) res sem vesela, da mi vsakič znova uspejo tele razpoke :) lahko mi pa pišeš kako narediš, pa ti jaz povem svoj sistem, mogoče ugotoviva, kako tudi ti prideš do takih ;)

    Pa seveda hvala za nagrado, malo pozno :)

    OdgovoriIzbriši